5 jedinečných elegantných kúpeľňových obkladov

Chcete skutočne unikátnu kúpeľňu, akú v celom chotári nemá nik? Pozrite sa na výber piatich nadčasových, pompéznych a elegantne štýlových kúpeľní. Krása obkladov, jemných či výraznejších dekorov, dlažby sa spája v nezabudnuteľné kúpeľne.

#1 Jemná kvetinová

Sorenta | PARADYZ

Vstúpte do kráľovstva jemnej romantiky. Delikátne trblietavé kvetinky elegantne podčiarknú šarm celej kúpeľne. Dekor fantasticky ladí s krémovým obkladom a dokáže opticky rozjasniť a rozšíriť celú miestnosť. Podčiarknite šarm celej kúpeľne vhodne umiestnenými detailami kvetín vo veľkom formáte.

#2 Delikátne nadčasová

Tessita | PARADYZ

Krása moderných vzorov série Tessita očarí na prvý pohľad. Kúpeľňa pôsobí zen dojmom ako celok i v detaile. Na výber je až 6 farebných odtieňov, ktoré spolu krásne ladia. Zvoľte príbuzné odtiene pre harmonickú oázu ako v raji alebo kontrastné farby pre elegantnú vycibrenú kúpeľňu.

#3 Štýlová aj na dotyk

Galvo | PARADYZ

Dotknite sa saténu. Séria Galvo je nádherná nielen na pohľad, ale i na dotyk. Dva farebné prevedenia sa krásne dopĺňajú. Skutočne vkusný dizajn kúpeľne podčiarkuje kontrast dekorov, vyčaruje z miestnosti nádherný dojem s luxusným nádychom čokolády.

#4 Luxusne čarovná 

Petersburg | PARADYZ

Ako v rozprávke sa budete cítiť kúpeľni Petersburg. Sýte farby a štýlové vzory i listely dokážu z kúpeľne vytvoriť doslova umelecké dielo. Kúpeľňa, ktorá ladí so silnou osobnosťou. Vyberte si z kráľovských farieb modrá, červená, fialová a tyrkysová.

#5 Pompézne vintage

Miriam | PARADYZ

Spojte vintage s elegatnnými vzormi a máte kúpeľňu Miriam. Krásne obklady sa nádherne kombinujú so vzorovanými dekormi pre skutočne štýlovú miestnosť. Výrazný kontrast listiel v troch farebných odtieňoch sa vie krásne vyhrať s priestorom. Dlažba z rovnakej série podčiarkuje celkový dojem kúpeľne.