3D vizualizácia sviežej pastelovej kúpeľne

Ďalší zo série 3D grafických návrhov kúpeľní prináša svieži a hravý dizajn v pastelových farbách, efektívne využitie priestoru aj v menšej kúpeľni a skvelé vychytávky pre životnosť a kvalitu spojenú s dizajnom. Pozrite sa na galériu a koľko takáto kúpeľňa stojí.

Svieži a veselý obklad a dlažba Fresh

Krásne pastelové marhuľkové farby nového obkladu a dlažby Fresh rozjasnia priestor aj v malej kúpeľni. Dekoratívna obkladačka s veselým vzorom podčiarkujte celkový príjemný dojem z celej kúpeľne. 

Zaujímavým riešením je striedanie marhuľovej a béžovej na dlažbe. Jemný zaujímavý prvok, ktorý prispieva k optickému dojmu priestrannosti.

Umývadlový set a nábytok REKORD

Elegantný set umývadlo a skrinka zo série REKORD vynikajúco zapadnú do esteticky kúpeľne aj vďaka príjemnej svetlej bielej. Pravouhlé umývadlo so šírkou 60cm je dostatočne priestranné pre pohodlnné užívanie. Umývaciu časť sme doplnili vysokou závesnou skrinkou z rovnakej série REKORD so výške 160cm. Vysoká skrinka aj skrinka pod umývadlo sú zavesné, nedotýkajú sa podlahy a teda sa kúpeľna ľahšie udržiava v čistote. Takisto sú obe s mechanizmom tichého dovierania, čo prispieva k dlhej životnosti.

Sprchový kút v tzv. nike

Priestor medzi dvoma stenami, tzv. nika, pri dverách sme využili pre pohodlný sprchovací kút. Krídlové sprchové dvere Geo 6 s matným sklom a strieborným profilom sa hodia do štýlovo rôznych kúpeľní, majú ľahkú údržbu a kvaltiné vyhotovenie.

Estetické predelenie záchodu

Kúpeľňa musela byť spojená so záchodom a ako estetický predel sme vybrali nízku elegantnú stienku. Závesné wc Nova Pro s technológiou RimFree v oválnom prevedení misy je užšie. S dĺžkou len 53 cm výborne sadne aj do menších priestorov.

Estetická hodnota je vďaka nádržke umiestnenej v stene ešte vyššia, celá záchodová časť zapadá do príjemného celkového dojmu z kúpeľne. Navyšie priestor nad nádržkou je ideálny pre dekorácie či ako úložný priestor.

Závesné wc a bez vnútorného okraja = vysoká úroveň hygieny. Výhody závesných kúpeľňových prvkov pre údržbu sme popísali vyššie. Technológia RimFree, doslova “bez okraja” je novinkou. Wc misa je teda bez vnútorného okraja, kde sa zvyčajne usádza najviac baktérií a nečistôt. RimFree záchod tento okraj nemá a teda je hygienickejší aj pri bežnom používaní a jeho čistenie je doslova hračka.

Cena kúpeľne v 3d vizualizácii

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena za kúpeľňu v tejto 3D vizualizácii vrátane keramiky, sanity, obkladov a dlažby je len od 1 400 € - pri nákupe na eshope, v cene nie je zahrnutá potrebná stavebná chémia (lepidlá, silikóny, etc.). Bežná cena takejto kúpeľne v tejto 3D vizualizácii 1 748 €.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.