3D vizualizácia kúpeľňe v žiarivých farbách - jarná žlto-zelená a svieža červená

Prinášame vám ďalšiu zo série inšpiratívnych 3d vizualizácií. Vybrali sme dizajnovú novinku - obklad a dlažbu Air v hravých farbách jari a doplnili sme ju moderným a kvalitným nábytkom a eko sanitou. Pozrite sa aj vy, ako sme vyriešili malú kúpeľňu s rozmerom 2,1m x 1,9m, na konci článku plná galéria a aj cena.

Žiarivé farby nových obkladov a dlažieb AIR

Prvá vec, ktorú si na kúpeľni všímame je obklad a dlažba. Nová séria AIR určite zaujme a doslova rozžiari každý priestor. Svieže farby žlto-zelenú a červenú dopĺňajú neutrálnejšie biela a sivá. Veľkoformátové farebné dlaždice a obkladačky sme skombinovali aj s harmonickým dreveným vzorom z tej istej série. Vybrali sme tiež až umelecky pôsobiace dekoratívne vzory, taktiež zo série Air.

Závesné “samočistiace wc Nova Pro

Výhody závesného wc, čo sa údržby týka, sú známe a vďaka technológii RimFree (wc bez vnútorného okraja) je záchod Nova Pro neuveriteľne ľahko čistiteľný. Hlboké duálne splachovanie (6 / 3 litre) taktiež prispieva k úsporám pri užívaní. Elegantné pravouhlé tvary wc skvelo zapadajú do celkovej harmónie kúpeľne.

Pohodlnný kúpeľ aj 30 rokov!

Pravouhlá vaňa Saniform v pohodlnom rozmere 170cm perfektne sadla to priestoru kúpeľne. Smaltovaná a kvalitná vaňa od nemeckého výrobcu Kaldewei je aj s 30-ročnou zárukou. Vaňu sme doplnili kvalitnou eko vaňovou batériou ZENTA.

Nádych prírody vďaka kúpeľňovému nábytku

Štatistiky hovoria, že až 70% hostí sa v kúpeľni pozrie do skriniek. Kúpeľňový nábytok zo série Twins si aj tých zvyšných 30% bude chcieť minimálne chytiť. Vďaka záruke na kovania a mechanizmu tichého dovierania síce tú prvú skupinu neodhalí, no očarí fantastickým priestorom. Do 3D vizualizácie sme vybrali vzor dub arava, ktorý skvele dopĺňa obklad. 

Bočná vysoká závesná skrinka má dve časti a do tej spodnej je možné priamo nainštalovať kôš na bielizeň. Zo série Twins je tiež závesná zostava - pravouhlé umývadlo a skrinka, a taktiež elegantné zrkadlo, všetky v svetlom dubovom prevedení.

Cena kúpeľne v tejto 3D vizualizácii

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Cena za kúpeľňu v tejto 3D vizualizácii vrátane keramiky, sanity, obkladov a dlažby je len od 2 160 € - v cene nie je zahrnutá potrebná stavebná chémia (lepidlá, silikóny, etc.)

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.