3D návrh žiarivej červenej kúpeľne

Pozrite sa aj vy na kúpeľňu, v ktorej doslova žiari energia. Veľkou výzvou bolo dispozičné riešenie kúpeľne tak, aby sa relatívne úzky a dlhý priestor využil čo najlepšie a aj na príjemný oddych.

Ako vyriešiť úzky priestor?

Prvým krokom pri každej novej kúpeľni je dispozičné riešenie a bolo tomu tak aj v tejto situácii. Ako z úzkej miestnosti urobiť praktickú kúpeľňu aj pre relax?

“Hlavnou otázkou bolo ako do kúpeľne umiestniť vaňu, sprchovací kút a práčku so sušičkou? Hľadali sme ideálne riešenie, ktoré by práčovňovú časť v kúpeľni “skrylo”. Našli me ho v elegantnej stienke. Kúpeľňa je plne funkčná a zároveň si drží príjemnú atmosféru.”

Marek, dizajnér kúpeľne, Aquaterm Poprad

Stienku sme v kúpeľni využili dokonca dvakrát. Okrem oddelenia práčky a sušičky sme deliacu stenu využili aj pri záchodovej časti. Stena za sprchovacím kútom vytvára intímne prostredie toalety.

Žiarivý obklad pre energiu

Majitelia majú radi energický životný štýl a preto túžili po kúpeľni, ktorá by doslova žiarila. Skvelou voľbou je séria Vivida. Sýte farby obkladačiek i dekoratívnych vzorov sme vyskladali aj pre optické zväčšenie miestnosti. 

Priestranná umývadlová časť

Veľký dôraz sme venovali pohodlnej umývadlovej časti. Pri umývadle totižto trávime veľa času a celý priestor okolo by mal byť pohodlný. Závesná skrinka pod umývadlo Traffic v sebe skrýva široký úložný priestor. Systém tichého dovierania, odolnosť voči vlhkosti i UV žiareniu sa postarajú o dlhú životnosť skrinky v plnej kráse.

Závesný variant je v kúpeľni skvelou voľbou. Jednoduchšia údržba a optické prevzdušnenie miestnosti, vďaka čomu kúpeľňa vyzerá opticky väčšie. Vybrali sme závesné modely ako pre kúpeľňový nábytok, tak aj pre WC.

Rýchla sprcha i hýčkavý kúpeľ

V kúpeľni sa potrebujeme naštartovať na celý deň a taktiež si aj oddýchnuť. Sprchovací kút s rozmerom 90 x 90cm je ideálny pre rýchlu (či pomalšiu) sprchu. Pre relax po práci je ideálna vaňa. Rozmer 170 x 70cm je vhodný aj pre vyššie polovičky. Smaltovaná vaňa od špičkového nemeckého výrobcu KALDEWEI je s 30-ročnou zárukou. 

Moderné riešenie s murovanými poličkami vytvára na konci kúpeľne príjemnú oázu. Okrem toho, že tieto murované poličky veľmi elegantne vyzerajú, sú tiež veľmi praktické a jednoducho sa udržiavajú v čistote.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko Vás nová kúpeľňa bude stáť.