3D návrh - úžasne premyslená kúpeľňa v podkroví

Nový 3D návrh kúpeľne z našej dielne je pre podkrovnú kúpeľňu. Pozrite sa na skutočne šikovné riešenie podkrovného priestoru, najmä problematickej časti pri sklone strechy. Na konci článku plná galéria. 

Šikovné priestorové riešenia

Podkrovie je čarovný priestor domu, no pri zariaďovaní môže potrápiť. Pri tomto návrhu sme sa snažili zachovať atmosféru podkrovnej miestnosti a zároveň z nej vyťažiť čo najviac úžitkovej hodnoty.

“Znižujúci sa priestor pod sklonom strechy sme vyhradili pre úložný priestor. V kúpeľni ho nikdy nie je dosť. Vstavané police pri vaňovej časti sú ideálne nielen pre toaletné potreby, ale aj pre kúpeľ s knihou a zároveň poskytujú zaujímavý priestor pre náladové nasvietenie pomocou LED pásov.

Elegantné policové riešenie sme potiahli až ku toalete. Priestor pôsobí ucelene a zároveň nám poskytuje dostatok úložnej plochy aj v malej kúpeľni.”

Filip, dizajnér kúpeľne - kúpeľňové štúdio Aquaterm, Poprad 

Nadčasová kombinácia - drevo a svetlé odtiene

Podkrovný priestor si priam pýta drevené prvky. V kúpeľni je najlepšou voľbou dlažba so vzorom dreva. Dlažba odoláva vode i vlhkosti, má dlhú životnosť a tmavo-hnedý variant nádherne podčiarkne krásu svetlosivého obkladu či bielej keramiky.

Hýčkavý kúpeľ v akrylátovej vani

Pravouhlá vaňa je z vysoko kvalitného akrylátu Lucite®. Kvalita sa prejavuje aj pri životnosti i bežnom používaní. Vaňa je veľmi príjemná na dotyk i pocitovo teplotou. Má vystužený okraj vane pre väčšiu pevnosť a komfortnejšie používanie.

Závesná elegancia i praktická hodnota

Závesný variant nábytku a sanity je skvelou voľbou. Na pohľad vytvárajú estetickejší dojem a zároveň ich oceníme aj pri upratovaní. Netreba obchádzať skrinky či záchod, stačí jednoducho prebehnúť mopom popod a podlaha je čistá. Rovnaký závesný variant sme zvolili aj pri doplnkoch - závesný držiak toaletného papiera, WC kefy i umývadlových doplnkov. Veľkým plusom závesných modelov je aj priestrannejší pocit z miestnosti.

Závesné WC je s inováciou RimFree. Misa nemá vnútorný okraj, čiže nečistoty sa nemajú kde schovať a i bežná údržba záchodu je jednoduchšia. Duálne splachovanie 2 / 4 litre je priateľské nielen k životnému prostrediu, pomáha tiež šetriť rodinný rozpočet.

Umývadlo s asymetrickou skrinkou podčiarkuje zariadenie podkrovnej kúpeľne. Práve skrinka pod umývadlo nadväzuje na asymetrickosť miestnosti. K dizajnovej hodnote skrinky sa pridáva aj kvalitný materiál, odolný voči vlhkosti i UV žiareniu, aby skrinka dlho vydržala ako nová. Pozvoľné dovieranie zásuvok bude šetriť opotrebovanie a perličkou je doživotná záruka na kovania.

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena kúpeľne v tomto 3D návrhu je 4 000 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.