3D návrh - umelecká kúpeľňa so šarmom

Milujete umenie a žijete dizajnom? Nový 3D návrh kúpeľne na mieru si zamilujete na prvý pohľad. Moderné vintage prevedenie dýcha z tejto šarmantnej 3D vizualizácie z každého kroku. Pozrite sa na galériu kúpeľne, v ktorej sa musíte cítiť ako filmová hviezda.

Dizajn geometrie pre väčší priestor

Umelecká symetria dýcha z každej časti kúpeľne práve vďaka nádhernej dlažbe a obkladu. Geometrická dlažba dodáva kúpeľni nielen dizajnový, no najmä luxusný nádych. Výborne zapracovaný vzor pruhov čierna-biela na 2 opačných stranách miestnosti uceľuje celú kúpeľňu a opticky rozširuje priestor.

Geometrické vzory, odvážne tvary sú dizajnovým vintage hitom, ktorý sa právou vďaka svojej nádhere vracia nielen do kúpeľňových, ale aj interiérových trendov. Môžeme sa tešiť na viac štýlových, elegantných a umeleckých domovov.

Umývadlová sekcia ako z filmu

Aj pri umývaní zubov sa môžete cítiť ako filmová hviezda. Nádherný umelecký vintage štýl série Moderna R spája krásu tvarov dizajnu minulého storočia s moderným prepracovaním. Krásne tvary umývadla podčiarkuje dizajnové zrkadlo s osvetlením. 

Rovnakú kvalitu štýlu a spokojnosti na dlhé roky (dlhej životnosti) nájdeme aj pri záchode z rovnakej série od špičkového výrobcu Laufen.

Kúpeľňa ako miesto oddychu a inšpirácie

Hýčkavý kúpeľ s uvoľňujúcou aromaterapiou je ideálny spôsob ako sa zrelaxovať po práci a načerpať novú inšpiráciu. Štýlová kúpeľňa je nádherná nielen pre oko, ale aj pre každý deň naplnený umeleckou inšpiráciou. Smaltovaná vaňa Kaldewei Centro Duo je z jednej strany krásne oblá a z druhej strany skvelo “sadne” do pravouhlých priestorov. Kaldewei je pojmom vo svete výrobcov vaní, 30-ročná záruka na smaltované vane hovorí za všetko.

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena kúpeľne v tomto 3D návrhu je 5 600 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.