3D návrh na mieru - modro-biela kúpeľňa

Pozrite sa na ďalší návrh kúpeľňe na mieru. Spojená kúpeľňa s WC vyžadovala šikovné riešenie rozmiestnenia, priestoru nebolo nazvyš. Dispozíciu sme doplnili výberom kvalitného a premysleného nábytku i sanity. Pozrite sa na harmonickú modro-bielu kúpeľňu.

Veľa vecí v malej miestnosti

Ako “vmestiť” do malej kúpeľne “všetko”? Aj pri tejto kúpeľni sme sa stretli s touto otázkou. Najprv sme určili, čo všetko klient v kúpeľni chce mať. Spojená kúpeľňa s WC, pohodlná vaňa, radiátor, úložný priestor a samozrejme umývadlová časť. Do dispozičného riešenia sme sa pustili s cieľom využiť každý kúsok priestoru.

“Finálne riešenie rozloženia kúpeľne sme doplnili výberom produktov, ktoré priestor šetria a zároveň poskytujú dostatočný komfort aj pri každodennom umývaní. Nielen funkciami je kúpeľňa živá, kombinácia modrej a bielej je veľmi príjemná a farebnosť sme rozmiestnili aj pre optické rozšírenie miestnosti.”

Marek, dizajnér kúpeľne, kúpeľňové štúdio Aquaterm Poprad

Modrá harmónia

Vďaka svetlému lesklému obkladu a matnej dlažbe kúpeľňa pôsobí priestrannejšie. S optikou sme sa vyhrali aj využitím modrých farieb. Okrem jemných modrých obkladov sme využili modrú aj ako veľmi príjemný estetický prvok v mozaike. Lesklá azúrová listela po celom obvode kúpeľňu uceľuje.

Komfort a úspora priestoru

Kúpeľňová séria Traffic je navrhnutá presne pre tento typ kúpeľní. Nejde o stiesnenosť, ale o snahu nájsť každý kúsok priestoru v miestnosti a využiť ho na maximum. 

K priestorovej šikovnosti sa pridávajú aj ďalšie výhody:

  • materiál odolný voči vlhkosti
  • odolnosť lakovaných plôch voči UV žiareniu, aby nábytok vydržal čo najdlhšie ako nový
  • doživotná záruka na kovania
  • systém tichého dovierania, ktorý “šetrí” opotrebovanie zásuviek

Výhody závesného variantu nájdeme pri nábytku i pri záchode. Čistenie a upratovanie miestnosti je veľmi jednoduché, stačí pretrieť mopom, netreba nič odsúvať a podobne. 

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena kúpeľne v tomto 3D návrhu je 2 800 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko Vás nová kúpeľňa bude stáť.