3D návrh na mieru - luxusná priestranná kúpeľňa pre dvoch

Vstúpte do oázy hýčkavej pohody - aj takto by sa dala uviesť táto luxusná a priestranná kúpeľňa z našej dielne. Pozrite sa na detaily, ktoré podčiarkujú celkový dojem profi 3D návrhu kúpeľne na mieru, vrátane viacerých variánt. Inšpirujte sa aj vy.

Unikátne riešenie na mieru

Väčšia kúpeľňa si vyžaduje rovnako starostlivý prístup pri navrhovaní ako pri malej kúpeľni. Elegantné dispozičné riešenie tejto kúpeľne podčiarkuje priestrannosť. Prírodný dizajn sanity, nábytku i obkladu a dlažby prispieva k dojmu svetlej kúpeľne.

“Chceli sme vytvoriť skutočne nadčasovú kúpeľňu a s klientom sme sa zhodli na základných vodítkach. Dispozičné riešenie sme doplnili prírodným dizajnom. Vyberali sme s niekoľkých variánt obkladu a dlažby v podobnom duchu. V procese návrhu sme vypracovali tiež pár detailov, ktoré posunuli kúpeľňu na vyššiu úroveň, dizajnovú aj praktickú.

Kúpeľňa bola navrhovaná skutočne individuálne na mieru klienta a výber každej jednej časti musel spĺňať náročné podmienky na kvalitu, dizajn aj praktickú hodnotu.”

Milan, dizajnér, kúpeľňové štúdio Aquaterm Humenné

Umývadlá pre dvoch

V kúpeľni pre dvoch je rozšírenejšia umývadlová časť s dvomi umývadlami skutočne potrebná a praktická. Nábytkový typ umývadiel zvýrazňuje priestrannosť, vďaka tomu, že umývadlá vystupujú do priestoru. Dizajnová skrinková zostava pod umývadlá na mieru je skutočne estetickým skvostom. Osvetlená zrkadlová časť ešte viac rozširuje priestor.

Hýčkavý relax vo vani i v sprche

Skutočnou perlou tejto kúpeľne je voľne stojaca vana. Aj z 3D návrhu si človek vie predstaviť dokonalý oddych s výhľadom na súkromnú záhradnú časť. Pre dokonalé súkromie je možné okná zatieniť. K hýčkavej wellness pohode prispieva aj hrejivé teplo dizajnového radiátora.

Aj rýchla sprcha môže byť skutočným pôžitkom. Veľká sprchová časť je vybavená špičkovou sprchovou radou pre kvalitu a radosť na dlhé roky. Sprcha je riešená formou podlahového žľabu s lesklým roštom.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.