3D návrh - modrobiela kúpeľňa

V dnešnom 3D návrhu kúpeľní sme sa zamerali na jednoduchú a zároveň veselú kúpeľňu s rozmerom 3,7x1,8m. Čo poviete na modrobielu kombináciu?

Veselá elegancia - obklad a dlažba VIVIDO

Do tejto 3D vizualizácie kúpeľne sme vybrali obľúbenú sériu VIVIDO do renomovaného poľského výrobcu Paradyz. Kombináciu bielych a modrých obkladov skvele dopĺňa hravý dekoratívny vzor, ktorý každú miestnosť rozjasní. Kvalitná séria VIVIDO je dostupná za skvelé ceny a tiež vo viacerých farebných prevedeniach: červená, marhuľková, jarná zelená, čierna a fialová.

Vaňa REKORD v pohodlnom rozmere 170 cm

Uvoľňujúci kúpeľ vo vani REKORD si môže dopriať aj vyšší človek. Vaňa REKORD je vyrobená z najkvalitnejšieho akrylátu Lucite®, ktorý je neuveriteľne pevný, odolný a má dlhú životnosť. V kombinácii s vaňovou zástenou je v kúpeľni priestor aj na rýchlu sprchu.

Praktický a šetrný umývadlový set a závesné WC

Skrinka MODO pod umývadlo v rozmere 100cm ponúka skutočne bohatý úložný priestor v dvoch zásuvkách. Vodeodolný materiál a mechanizmus tichého dovierania sa postarajú o dlhé roky spokojného užívania. Páková batéria ZENTA prispieva nielen elegantným dizajnom, no tiež šetrením - vďaka EKO-perlátoru môže ušetriť až 40% vody.  Pre optické rozšírenie priestoru sme umývadlový set umiestnili na modrý pás.

Rovnakú optickú techniku obkladu v pozadí sme využili aj pri záchode. Závesné wc Style má dĺžku len 51cm, čo je ideál najmä do menších kúpeľní. Estetiku dopĺňa aj moderná technológia RIMFREE - wc misa je bez splachovacieho okraja, čo znamená vyššiu úroveň hygieny, keďže nečistota a baktérie sa nemajú kde schovať; a zároveň aj jednoduchšiu údržbu.

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena za kúpeľňu v tejto 3D vizualizácii je 2 000 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.