3D návrh - kúpeľňa so sprchou, do ktorej sa zamilujete

Pozrite sa na ďalšiu kúpeľňu z našej dielne. Elegantná kombinácia drevo a biela, priestranná umývadlová časť, to je len začiatok pastvy pre oko, skutočnou perlou kúpeľne je nádherný sprchový kút.

Elegancia prírodných vzorov

Kalibrovaná kvalitná dlažba BOARD so vzorom svetlého dreva a s matným povrchom vytvára nádhernú atmosféru prírody. Vďaka veľkému formátu obkladu / dlažby drevený vzor skutočne vynikne. Biely matný obklad Combi podčiarkuje eleganciu prírody.

Zaujímavým prvkom je mozaika Random. Fantasticky vykresľuje priestor v sprchovom kúte, perle celej kúpeľne.

Dokonalé pohodlie aj pre dvoch

Veľké umývadlo Traffic s 2 batériami je ideálne aj pre spoločné ranné vstávanie do práce. Skrinka pod umývadlo z rovnomennej série poteší skvelou kvalitou, mechanizmom tichého dovierania pre dlhšiu životnosť a úložný priestor si človek zamiluje “na prvé otvorenie”. Radosť umývať si zuby podčiarkuje aj nádherné široké zrkadlo s osvetlením.

Spojené wc s kúpeľňou? Netreba hneď vešať hlavu. Lepšie sú inovatívne riešenia - napríklad aj takto stenou oddeliť priestor toalety. A keď už vešať, tak radšej záchod - závesné WC sú veľkým trendom a právom. Z praktického aj estetického hľadiska sú tou naj voľbou do novej kúpeľne.

Sprcha - kráľovná celej kúpeľne

Sprchovací kút bol robený na mieru a je skutočnou perlou celej kúpeľne. Fantastický priestor celej sprchy dopĺňa aj vmurovaná a obložená sedacia lavica. Sprchový termostatický set LOFT sa postará o dokonalý pôžitok zo sprchovania. Nádhernú dlažbu BOARD sme ponechali aj v sprchovom kúte a odtok vyriešili nenápadným žľabom. Pre dokonalý relax v sprche.

Cena kúpeľne v 3D návrhu

Celá 3D vizualizácia je vytvorená z nášho sortimentu. Orientačná cena kúpeľne v tomto 3D návrhu je 5 900 € - pri nákupe na eshope.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Trebišov, Spišská Belá) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.