3D návrh dizajnovej hnedo-bielej kúpeľne

Vstúpte do dych-vyrážajúcej luxusnej kúpeľne. Dizajn, priestor, pohodlie a krása. Predstavy a štýlový vkus majiteľov sme premenili do nádhernej hlavnej kúpeľne. Pozrite sa aj vy na nový 3D návrh kúpeľne na mieru.

Priestorové riešenie vo veľkom štýle

Aj väčšia miestnosť potrebuje premyslené rozloženie prvkov. Cieľom návrhu bolo udržať nadčasovosť kúpeľne po dizajnovej i funkčnej stránke. Základné rozmiestnenie jednotlivých zón kúpeľne sme nastavili tak, aby vynikol priestor a kúpeľňa bola pohodlná každý deň i pre hýčkavý relax.

“Jednoznačne najatraktívnejšou časťou miestnosti je roh s oknami a presne tam sme umiestnili perlu kúpeľne, vaňu. Z kúpeľne sa tak doslova stala oáza, ideálne miesto na relax. Keďže ide o hlavnú kúpeľňu, mysleli sme na to, aby v nej pohodlie našli obaja majitelia.”

Marek, dizajnér kúpeľne, Aquaterm kúpeľňové štúdio Poprad

Štýlový obklad a dlažba

Krása kúpeľňovej bielej fantasticky vynikne na tmavohnedom podklade. Obklad a dlažba zo série Tigua je skutočnou dizajnovou lahôdkou. Moderný vzhľad keramických dlaždíc i obkladačiek podčiarkuje geometrický prvok, mozaika z rovnomennej série. Miestnosť dýcha neuveriteľne elegantným štýlom.

Umývadlová časť pre dvoch

Ráno sa ponáhľame do práce a večer sa zase nevieme dočkať spánku. V oboch prípadoch naše kroky mieria do kúpeľne. Keď kúpeľňu zdieľame s milovanou polovičkou, je skvelé mať svoj vlastný priestor na umývanie. Dva umývadlá sú ideálnym riešením pre hlavnú kúpeľňu.

Elegantné oblé tvary umývadiel i skriniek zo série Life! potešia už na pohľad svojou nadčasovou modernosťou. Šírka umývadla 80cm poskytuje dokonalé pohodlie. Zaujímavým dizajnovým prvkom umývadlovej časti je, že umývadlo je širšie ako skrinka, čo vytvára kreatívny perspektívny prvok v miestnosti.

Odolnosť voči UV žiareniu, voči vode, systém tichého dovierania a doživotná záruka na kovania, to sú výhody ktoré sa premietnu do životnosti skrinky. Dlhé roky “ako nová”, túto výhodu má aj vysoká bočná skrinka, tiež zo série Life!, umiestnená pri dverách.

Oáza wellness pohody

Áno, tipujete správne, ideme sa pozrieť na krásu vaňovej časti. Piatok večer, aromatický kúpeľ, lúče zapadajúceho slnka, to je skutočný oddych pre telo aj dušu. Asymetrická vaňa so skutočne pohodlnou dĺžkou 170cm je skvelým prvkom kúpeľne. 

Dizajnové detaily

Krásu a nadčasový štýl tejto kúpeľne nájdeme aj v “maličkostiach”. Batérie zo série Victoria | LOTOSAN vynikajúco podčiarkujú dizajn kúpeľne. Regulátor prúdu so systémom proti usadzovaniu vodného kameňa, znížený prietok a výkyvný perlátor, to sú kvality moderných batérií. Značku LOTOSAN nesú nielen batérie, sprcha či hadica, ale aj sprchová vanička Drop z liateho mramoru.

Krása murovaných poličiek si v interiéroch slovenských domácností čoraz viac nachádza svoj priestor. Tento moderný, elegantný a neuveriteľne praktický prvok sme využili aj v tejto kúpeľni. Neostali sme len pri jeho funkčnej podstate, kúpeľňa je aj o relaxe a celkovej atmosfére miestnosti. Využili sme ich aj na priestor pre dekorácie, ktoré vedia kúpeľni vdýchnuť život.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko Vás nová kúpeľňa bude stáť.