3D návrh béžovej kúpeľne s kameňom

Najprv vám “vyrazí dych” elegancia a potom sa nebudete môcť vynadívať na šikovné riešenie celej kúpeľne! Štýlovú béžovú kúpeľňu skvostne vyzdvihuje nádherný prírodný kameň. Oáza relaxu i osviežujúcej sprchy a každodenného umývania. Pozrite sa aj vy na 3D návrh krásnej béžovej kúpeľne.

Farbami, materiálmi a dispozičným riešením ku kráse

Dlhá a úzka miestnosť nemusí byť dôvodom na plač. Práve naopak, vyzdvihnúť krásu tohto priestoru sa dá vhodným dispozičným riešením a farebnou škálou.

“Zamerali sme sa nielen na funkčnosť, ale aj na dizajnové detialy, vďaka ktorým je kúpeľňa stále štýlová. Dispozíciu sme prepojili s dizajnovým rozložením obkladu a dlažby tak, aby sa kúpeľňa sústredila na príjemné body. Toaletu sme oddelili decentnou stienkou a už aj pri vstupe do kúpeľne celkový dojem podčiarkuje nádherná stena z prírodného kameňa.”

Marek, dizajnér kúpeľne, AQUATERM Poprad

Kúpeľňa “do koča aj do voza”

Majiteľ si v kúpeľni fantasticky oddýchne a zároveň si ju vychutná aj pri každodennej hygiene. Vaňa Cleo 160cm zo značkového akrylátu Lucite vydrží veľa hýčkavých kúpeľov. Štýlové murované poličky “schovajú kúpeľovú kozmetiku” i dekorácie a zároveň sa ľahučko udržiavajú čisté.

Aj rýchla raňajšia sprcha je v tejto kúpeľni plná pôžitku. 100x100cm je skutočne pohodlný priestor. Štvrťkruhový sprchový kút Utra | KOLO je jedným z top produktov. Bezpečnostné sklo, magnetický systém dvierok pre dôkladné čistenie dopĺňajú komfort. V pohodlí pokračujeme aj pri sprchovej zostave Raindance | HANSGROHE

Termostatický set s hlavovou a ručnou sprchou je takisto skvelou voľbou kvality a pohodlia. Vďaka moderným technológiám môžete pri sprchovaní ušetriť až 60% vody v porovnaní s bežným sprchovým systémom a zároveň si vychutnáte dokonale osviežujúcu sprchu. Intuitívne ovládanie funkcií, jednoduchá údržba ako hlavovej, tak i ručnej sprchy, jednoducho skvelá voľba modernej kvality a pohodlia. 

Plná života - kúpeľňová séria Life

Priestranné umývadlo so šírkou 100cm a dvomi otvormi pre batérie je skvelé do kúpeľne, kde sa ráno či večer potrebujete poumývať dvaja v rovnaký čas. Bohatý úložný priestor skrinky pod umývadlo z rovnomennej série dopĺňajú jej ďalšie výhody - materiál odolný voči vode a UV žiareniu, mechanizmus tichého dovierania a doživotná záruka na kovania.. Jednoducho umývadlo i skrinka vydržia dlhé roky ako nové.

Chcete vidieť svoju kúpeľňu v takomto štýle?

Navštívte jedno z našich kúpeľňových štúdií (Poprad, Nitra, Humenné, Spišská Belá, Trebišov) alebo náš eshop - 3D vizualizácia kúpeľne.

Profesionálna 3D vizualizácia vašej novej kúpeľne je skvelým prvým krokom - okrem 3D grafických návrhov podľa vašich predstáv viete aj to, koľko vás nová kúpeľňa bude stáť.