25% zľavy na kúpeľne 2019

Je rok 2019 ten správny rok na novú kúpeľňu? Áno, je! Navštívte jedno z našich štúdií v Poprade, Spišskej Belej, Humennom, Trebišove či v Nitre, vyberte si kúpeľňu podľa svojho gusta a my vám k nej pribalíme krásnu zľavu 25%. Radi poradíme a pomôžeme s výberom a novučičkú kúpeľňu vám skreslíme do 3D návrhu na mieru.

Dizajnová a kvalitná kúpeľňa kúpeľňa so všetkým

V 3D návrhu novú kúpeľňu uvidíte skoro ako naživo! Zahŕňa aj dispozičné riešenie miestnosti, technické poradenstvo a kompletný grafický návrh novej kúpeľne. Na jednom mieste vyriešite celú kúpeľňu - obklady a dlažby, keramika, sanita, kúpeľňový nábytok, doplnky, ale aj stavebná chémia a inštalatérsky materiál.

Podmienky akcie Kúpeľne -25% 2019

  • Akcia trvá od 1.4.2019 do odvolania, alebo vypredania zásob. 
  • Akcia prebieha v kúpeľňových štúdiách AQUATERM (kamenné predajne) v Poprade, Spišskej Belej, Humennom, Trebišove a v Nitre. 
  • Zľava 25% sa vzťahuje na produkty týchto značiek: Alcaplast, Bemeta, Century, Duravit, Emco, Flaviker, Geberit, Hansgrohe, Jika (okrem kategórie Special), Kaldewei, Keramag, Keramag Design, Kludi, Kolo, Kwadro, Laufen, Love Tiles, Mapei, Margres, Mirage, Monocibec, My Way, Naxos, Paradyz, Ravak, Roca, Roltechnik, Smedbo, Tres.
  • Zľava 25 % sa vzťahuje na DMOC na konkrétny tovar.
  • Zľavu 25% nie je možné kombinovať s inými zľavami na daný tovar.